Ako vyhrať veľa peňazí? Trafte jackpot!

Ako vyhrať veľa peňazí? Trafte jackpot!

2014-05-16 19:00:41 -

Ako vyhrať veľa peňazí? Skúsiť šťastie v športke? Radšej vyskúšajte online hracie automaty. To, že vyhrať jackpot na online automate nie je vôbec nereálne, dokazuje aj príbeh Švéda, ktorý trafil už svoj druhý miliónový jackpot.

Poviete si, ten človek sa musel narodiť pod šťastnou hviezdou. Ale možno ani on netušil, že by sa niečo podobné mohlo stať, keď začal hrať výherné automaty na internete. Najskôr mu minulý rok padol z nebies jeden z najväčších jackpotov v kasíne Betsson, na búrlivom automate Hall of Gods. Tento online hrací automat sa už dlhú dobu teší veľkej popularite, zrejme aj pre vysoký progresívny jackpot. Ten rastie závratným tempom a takmer stále presahuje 1 milión eur. A to je už veľa peňazí.

Skúste si zahrať výherné automaty s jackpotom
Hraj

No a aby toho nebolo málo, v pondelok v noci, 12. Mája 2014, tento Švéd roztočil valce na video automate Arabian Nights. Stalo sa to, čo nikto nečakal. Padol mu druhý miliónový jackpot v živote, vo výške 1 800 000 eur. Môžeme len pogratulovať a dúfať, že nabudúce sa šťastie usmeje aj na nás.

Aká bola reakcia tohto šťastného muža? Hneď po svojej druhej výhre povedal: “Toto je jednoducho neskutočné.” A ešte zažartoval: “Možno jackpot v Hall of Gods bude mojim ďalším.” Čoby nie. Veď priemerná výška tohto jackpotu presahuje 1 000 000 eur.

Ako často padá jackpot v online kasíne?

Ak si myslíte, že padnutie jackpotu v online kasíne je výnimočnou udalosťou, mýlite sa. Len v tomto týždni padli v kasíne Betsson hneď dva miliónové jackpoty, ten druhý vo výške 3,307,177 SEK, pri hraní automatu Jazz of New Orleans cez mobilný telefón.

Ešte stále rozmýšľate ako vyhrať v športke veľa peňazí?

V budúcom článku si môžeme povedať, prečo je výhra jackpotu v online kasíne oveľa viac pravdepodobná, ako výhra v športke.

Vyskúšajte obľúbené hry zadarmo
After Dark Výherný automat e-gaming Hraj
Bonus Joker 2 Výherný automat Apollo Games Hraj
Book of Ra Deluxe Výherný automat Novomatic Hraj